Soup ‘n Songs: muziek en homemade soep

Geplaatst door: Daan / december, 6, 2014 / 1 Reactie

In de koude decembermaand is niets beter dan de befaamde homemade soepen van KEEK in combinatie met muziek. Het is het bekende Utrechtse concept Soup ‘n Songs, waar wij op 18 december a.s. zullen spelen. Het zijn altijd hele gezellige avonden en naast Juicy Jones zullen ook Aafke Romeijn en Meneer van Dalen een optreden verzorgen. Wordt superleuk, dus ben erbij!

Show in Jazzcafe De Spieghel gecancelled!

Geplaatst door: Daan / juli, 1, 2014 / 1.424 Reacties

Vanwege de WK wedstrijd Nederland – Costa Rica van aanstaande zaterdag is het optreden van Juicy Jones in Jazzcafé De Spieghel in Groningen gecancelled. Er zal zo spoedig mogelijk een nieuwe datum bekend gemaakt worden.

Juicy tijdens TivoliVredenburg openingsweek

Geplaatst door: Daan / juni, 10, 2014 / 1.795 Reacties

In de openingsweek van TivoliVredenburg zullen er veel optredens plaatsvinden in het gebouw en ook wij zullen er alles aan doen ons steentje bij te dragen aan een Juicy kickstart van deze nieuwe muziektempel. Op maandag 30 juni zullen we om 17:00 uur spelen op de begane grond van het pand, be there!

Juli = Juicy

Geplaatst door: Daan / mei, 24, 2014 / 1.352 Reacties

In de maand juli zal helemaal Juicy zijn, met een een aantal toffe optredens op de planning. We spelen in Groningen, Utrecht en Nijmegen. Check het hieronder en kijk of je een of meerdere van deze dagen samen met ons uit je dak kunt gaan! Zaterdag 5 juli: Jazzcafé De Spieghel in Groningen Vrijdag 18 juli: Otis Park (Nijmeegse Vierdaagsefeesten) in Nijmegen Zaterdag 19 juli: Café Stathe in Utrecht

Nieuwe aanwinsten: Marjet en Rob

Geplaatst door: Daan / mei, 13, 2014 / 1.044 Reacties

Sinds Paul begin dit jaar besloten heeft om een andere weg in te slaan en daardoor Juicy te verlaten, zijn er twee nieuwe namen bijgekomen. Allereerst zal Marjet de taken van frontvrouw op zich gaan nemen en is zij dus de nieuwe zangeres van de band. Daarnaast is ook Rob er vast bijgekomen. Hij was altijd al onderdeel van de live-band, maar nu zit hij er dus helemaal vast bij. Er staan vanaf juli meerdere gigs op het programma en de plannen voor het opnemen van de EP zijn ook weer uit de kast gehaald!