Juicy is back!

Geplaatst door: Daan / november, 28, 2013 / 0 Reacties

Het heeft even geduurd, maar aanstaande vrijdag staan we weer eens op het podium! We zullen om 23:00 uur aantreden in thuishaven ‘t Oude Pothuys in Utrecht. Er zullen ook zeker nummers gespeeld gaan worden van de nieuwe EP die in 2014 opgenomen gaat worden, dus reden genoeg om een kijkje te komen nemen!

Nacht van de Fooi: zaterdag 1 juni in Utrecht

Geplaatst door: Daan / mei, 20, 2013 / 0 Reacties

Zaterdag 1 juni zal het benefietfestival De Nacht van de Fooi weer plaatsvinden in twaalf grote steden in Nederland. Voor het goede doel zullen er allerlei bands spelen en wij zullen uiteraard ook van de partij zijn in ons eigen stadsie Utrecht. In de middag zullen we spelen op het Lucasbolwerk en ‘s avonds in café Rex. Meer info over o.a. de projecten die gesteund worden? Check www.nvdf.nl!

Koninginneavond al iets te doen?

Geplaatst door: Daan / april, 26, 2013 / 0 Reacties

Niet? Kom dan maandagavond 29 april naar het Asch van Wijckplein, want daar staan wij samen met een heleboel andere toffe bands op het podium voor het goede doel! We spelen om 20:30 uur, dus laten we hopen op een mooie zomeravond! zie hieronder voor het overige programma en klik hiervoor het volledige programma Koninginnedag en -nacht in Utrecht. Asch van Wijkpleintje (op de splitsing Ach van Wijckskade – Hopakker) 19:30 Rum & Skunk 20:30 Juicy Jones 21:30 The Q! 22:30 Daniel Zuur en Florian Wolff 23:15 DJ Lourens Le Freak 00:00 uur t/m 01:00 uur DJ Wesdex Ga voor…

Een uitstapje naar de covers

Geplaatst door: Daan / maart, 4, 2013 / 0 Reacties

Aanstaande vrijdag zullen we tijdens de Hattrick 2013, een groot feest van de Utrechtse studentenvereniging Veritas, twee uur lang het podium bezetten. Hierin zal een groot gedeelte van de set (ongeveer 3/4)  ingeruimd worden voor covers. Denk hierbij aan klassiekers van Stevie Wonder, Red Hot Chili Peppers, Amy Winehouse, Wild Cherry en Jackson5. Genoeg dansmateriaal! Daarnaast zullen we natuurlijk ook eigen nummers spelen. Leuk om eens een uitzondering te maken en ook covers te spelen, het beloofd een mooi feestje te worden!

Een gezond en een muzikaal 2013 gewenst!

Geplaatst door: Daan / januari, 2, 2013 / 0 Reacties

Het was voor ons een mooi  jaar, waarin een hoop mooie dingen zijn gebeurd. Optredens bij 3FM, Radio6, mooie festivals zoals Jazzin’ Woerden en mainstage Koninginnedag Den Bosch, en te gekke optredens in onder andere Den Haag en Groningen. En niet te vergeten de opname van de single van So Far From Home en de bijbehorende videoclip. Wel hebben we helaas ‘afscheid’ moeten nemen van onze vriend en toetsenist Leon Wybenga, die het buitenlandse avontuur heeft opgezocht, naar Noorwegen is geëmigreerd en daar is gaan werken. Desondanks kunnen we zeggen dat 2013 een mooi en goed jaar was. En dat gezegd hebbende,…